Ik wil helpen

Ben jij een aanvulling op ons TEJO-team of wil je op een andere manier TEJO steunen?

Wil je graag bij ons aan de slag als vrijwilliger, hetzij als therapeut, psycholoog, orthopedagoog, etc., als gastvrouw of gastheer of anderszins?

Wij verzorgen met regelmaat informatiesessies voor belangstellende vrijwilligers in ons TEJO-huis.  Heb je hiervoor belangstelling? Laat het ons weten door je hier aan te melden. Dan nemen we contact met je op voor een eerstvolgende bijeenkomst.

Ondersteun jij TEJO liever op een andere manier?

Dankzij donaties, giften, schenkingen en subsidies zijn wij in staat om het TEJO-concept daadwerkelijk te realiseren, mede dankzij de inzet van zeer gemotiveerde en professionele vrijwilligers. Wil je onze onafhankelijke vrijwilligersorganisatie steunen, laat het ons weten en maak gebruik van onderstaande button.

Heb jij ook zin om als vrijwilliger je krachten en ervaring bij TEJO in te zetten?

 

 

“Ik voel me thuis bij TEJO als vrijwilliger. Of ik nu vrijwillig werkend therapeut ben, gastvrouw of ondersteuner! We vormen met elkaar een prachtig team.”

“Samen met een jongere de focus richten op wat WEL kan i.p.v. wat allemaal NIET lukt. Dat alleen maakt dat het gesprek prettiger verloopt en de sfeer goed is!”

“Bij TEJO word je ondersteund door een team van experts. Je staat er nooit alleen voor! Intervisie en supervisie worden minimaal 4x per jaar georganiseerd.”

Vrijwilliger worden

“Werken bij TEJO geeft heel veel voldoening voor mij als vrijwilliger. Ik kan mijn ‘ambacht’ als therapeut weer uitvoeren en kan voor veel jongeren met problemen in een vroeg stadium het verschil maken. Ik blijf nog even TEJO”

Lees het verhaal van TEJO

Hulplijn bellen? Bel 06-53937099