Werken bij TEJO

Hoe ervaren onze vrijwilligers het werken bij TEJO?
home welkom

“Gastvrouw zijn is, naast het ontvangen van de jongeren, ook een administratieve taak en dat vind ik leuk om te doen.”

home 2

“Als parttime praktiserend psycholoog vind ik het leerzaam en ook erg leuk om naast mijn werk een steentje bij te kunnen dragen als vrijwilliger-therapeut bij het TEJO-huis te Goes.”

home 3

“TEJO, ik blijf nog een poosje.”

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Wil je graag bij ons aan de slag als vrijwilliger, hetzij als therapeut, psycholoog, orthopedagoog, etc., als gastvrouw of gastheer of anderszins?

Wij zijn steeds op zoek naar professionele therapeuten die graag met jongeren aan de slag gaan en naar gastvrouwen en -heren die onze jongeren hartelijk opvangen en hen op gepaste wijze welkom heten; en vrijwilligers anderszins. Als TEJO-teamlid ben je inzetbaar voor allerlei werkzaamheden in en om het TEJO-huis. Schrijf je snel in!

Aanmelden kan altijd! Wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden op termijn aan te geven.

Lees meer ervaringen van onze vrijwilligers

Joost
Jantina
Janet
Annemiek
Jacqueline

 

Bij TEJO zoeken we mensen met een hart voor jongeren.

 

 

 

“Eén meisje heeft grote indruk op mij gemaakt. Zij zong na afloop van de gesprekssessie het TEJO-lied samen met haar therapeut, die haar begeleidde op een gitaar. Daar krijg ik kippenvel van, zó mooi als dat is.” (gastvrouw)                                        

 

“Door te praten over hoop en wat werkt in iemands leven, krijg ik zelf ook meer energie en een voorraadje aan vertrouwen dat ik kan gebruiken als ik mij zelf wel eens wat minder voel. Het komt echt niet alleen van één kant.” (therapeut)

 

De beloning? Een jongere die binnenstapt omdat hij/zij het “echt even niet meer weet…” en na een aantal gesprekken met een brede lach op ‘t gezicht afscheid neemt en het weer helemaal ziet zitten.” (TEJO-teamlid)

 

Vrijwilliger worden

“Werken in een TEJO-team als vrijwilliger geeft voldoening”

Lees het verhaal van TEJO

Hulplijn bellen? Bel 06-53937099