Onze website

Graag wijzen we je erop dat, hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, TEJO Nederland niet instaat voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. Wees er daarom bewust van dat je altijd zelf verantwoordelijk blijft voor jouw keuzes en acties naar aanleiding van de informatie die je leest op onze website.

Op deze site staan links van andere websites. Daarnaast worden vanuit andere sites ook links gemaakt naar deze site. TEJO Nederland is niet verantwoordelijk voor de informatie op, de interactie vanaf, of het gebruik van deze andere sites.

Na jouw persoonlijke aanmelding via www.tejo-nederland.nl nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen of om jouw vraag te beantwoorden. Wij gaan altijd zorgvuldig om met jouw vragen, opmerkingen en gegevens. Wil je hier meer over weten? Lees danj onze privacy statement.

E-mail

We wijzen je erop dat bij het verzenden van e-mailverkeer altijd veiligheidsrisico’s verbonden zijn. Dagelijks staat het team van TEJO Nederland klaar om jouw vraag of verzoek in behandeling te nemen. Helaas kan TEJO Nederland niet garanderen dat aan haar gezonden e-mails altijd (tijdig) worden ontvangen of verwerkt. Veiligheid staat bij ons voorop. We kunnen echter nooit volledig garanderen dat er aan e-mailverkeer met TEJO Nederland geen veiligheidsrisico’s verbonden zijn.


TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887