Je staat er niet alleen voor!

Hier lees je meer over de ervaringen en uitdagingen van anderen tussen de 10 en 20 jaar. Een aantal leeftijdsgenoten van jou schreven blogs over dingen die ze meemaken. Ook vind je hier meer informatie over onderwerpen die hen bezighouden. Er komt telkens nieuwe informatie bij, dus kom vooral nog eens terug op deze pagina.

TEJO luistert naar jou

Je verhaal is veilig bij ons
Al je zorgen en twijfels  kan je in vertrouwen bij ons kwijt. We hoeven alleen je voornaam en geboortedatum te weten. En een telefoonnummer waar we je op mogen bellen.

Een eigen contactpersoon
Vanaf het eerste moment krijg je een vast contactpersoon waarmee je wekelijks of tweewekelijks mag afspreken en jouw zorgen mee kunt delen. Samen kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

Samen met jou
Jij kiest hoe vaak je wilt komen en hoe je verder wilt. We hebben een beroepsgeheim en houden jouw verhaal,  in vertrouwen, veilig bij ons. Behalve wanneer jouw veiligheid in gevaar komt: dan neemt de professional het in overleg met jou over. Want dat hoef je natuurlijk niet alleen op te lossen.

Zonder kosten
Een gesprek met een professional van TEJO kost je niets.  Wij vinden dat jij recht hebt op een luisterend oor in een veilige omgeving. Je bent altijd welkom!

THEMA'S

MIJN THUIS

"Is ons gezin een veilig thuis?"

WIE BEN IK

"Wat gebeurt er met je lichaam in de puberteit?"

MIJN TOEKOMST

"Wat ga ik later doen? Wat wil ik worden?"

BLOGS

Voor en door jongeren. Wil jij ook een blog voor deze site schrijven? Neem contact op met een van onze TEJO-huizen en laat van je horen!

Denk wel aan een roze olifant!

Een aantal jaar terug verloor ik een vriendin. Ik was kapot van verdriet en ik had geen idee hoe ik hiermee om moest gaan. Ik vertelde mezelf dat ik maar gewoon niet aan haar moest denken, dat ik op die manier geen pijn zou voelen.

Waarom emoties geen reden nodig hebben

Ik voel me vaak somber, maar het valt allemaal wel mee hoor, geen zorgen. Ik voel me dan wel somber, maar ik heb geen problemen op school, mijn thuissituatie is eigenlijk ook wel prima.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887