Categorie: Mijn gezin

Ieder kind moet zich veilig kunnen voelen thuis. Je mag er op kunnen rekenen dat je ouders voor je zorgen, je beschermen en voor je klaar staan. Natuurlijk komen er in ieder gezin wel eens problemen of fikse ruzies voor, dat is normaal, zeker als kinderen zelfstandiger worden. Soms gaat het fout in een gezin: als je ouders voortdurend ruzie maken bijvoorbeeld, echt slaande ruzie, of ze zijn in een scheiding beland en betrekken jou of misschien je broers en zusjes erbij. Ook kunnen kinderen ook slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Soms verwaarlozen ouders onbedoeld hun kinderen, of geven ze hen niet genoeg liefde en aandacht. Dan kom je emotioneel veel te kort. Dit zijn allemaal redenen om hulp te zoeken! Maar ook als je een beetje twijfelt of wat er bij jou in huis gebeurt ‘gewoon’ is, kan dat al een goede reden zijn hier eens over te praten.


ONZE TEJO-HUIZEN

Hier vind je ze

Onze TEJO-huizen vind je in Goes, Deurne en Breda. Als we open zijn, kan je gewoon binnenlopen voor een praatje. Je kan ons ook eerst bellen voor een afspraak, met ons videobellen of een appje sturen. Dit kost je niets. Bij TEJO luisteren we naar jou. En wat je ons vertelt blijft bij ons. Je mag alleen komen of iemand meenemen als je dit wilt.
Klik op het plaatje om alvast even binnen te kijken bij een van onze huizen. Ook zie je dan wanneer de huizen open zijn.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887