Categorie: Mijn gezin

Je hoeft niet rijk te zijn om een fijn leven te hebben. Ook als ouders het niet breed hebben kunnen ze goed voor hun kinderen zorgen en hen een fijn leven bieden. Maar soms lukt dat niet meer: misschien omdat je ouders werkloos zijn of ziek, of verslaafd. Of gewoon door pech! Er zijn heel wat kinderen en jongeren die in armoede leven. Meer dan je denkt. Er is dan bijvoorbeeld niet voldoende geld om eten te kopen en behoorlijke kleren. Die kinderen kunnen ook niet mee op schoolreis bijvoorbeeld en ze zijn ook geen lid van sportclubs en zo. Er zijn sociale diensten die dan hulp kunnen bieden, maar niet iedereen kan die vinden of schaamt zich om hulp aan te nemen.


ONZE TEJO-HUIZEN

Hier vind je ze

Onze TEJO-huizen vind je in Goes, Deurne en Breda. Als we open zijn, kan je gewoon binnenlopen voor een praatje. Je kan ons ook eerst bellen voor een afspraak, met ons videobellen of een appje sturen. Dit kost je niets. Bij TEJO luisteren we naar jou. En wat je ons vertelt blijft bij ons. Je mag alleen komen of iemand meenemen als je dit wilt.
Klik op het plaatje om alvast even binnen te kijken bij een van onze huizen. Ook zie je dan wanneer de huizen open zijn.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887