Categorie: Mijn gezin

Mensen zijn bijzondere wezens. Ze hebben allemaal behoefte aan veiligheid, liefde en aandacht. Maar wel allemaal op hun eigen manier. Zo zijn er ouders die graag veel mensen om zich heen hebben, of juist liever alleen leven en er zijn ouders die houden van iemand van hun eigen geslacht. Sommige situaties zijn een keuze, sommige overkomen je, zoals bijvoorbeeld het verlies van een ouder. In welke situatie jij je ook bevindt, je mag er op kunnen vertrouwen dat jouw opvoeders het beste met je voor hebben. Dit betekent niet dat jij alles normaal, leuk of fijn hoeft te vinden. Zeker als je wat ouder wordt en een eigen mening en smaak ontwikkelt. Thuis hierover kunnen praten is heel belangrijk, zodat jij en degene die jou opvoedt elkaar leren begrijpen.


ONZE TEJO-HUIZEN

Hier vind je ze

Onze TEJO-huizen vind je in Goes, Deurne en Breda. Als we open zijn, kan je gewoon binnenlopen voor een praatje. Je kan ons ook eerst bellen voor een afspraak, met ons videobellen of een appje sturen. Dit kost je niets. Bij TEJO luisteren we naar jou. En wat je ons vertelt blijft bij ons. Je mag alleen komen of iemand meenemen als je dit wilt.
Klik op het plaatje om alvast even binnen te kijken bij een van onze huizen. Ook zie je dan wanneer de huizen open zijn.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887