Categorie: Veranderingen in huis

Mensen gaan soms uit elkaar. Omdat ze niet meer samen kunnen leven, niet meer van elkaar houden of om redenen die ze zelf niet eens echt weten. Als je ouders gaan scheiden kunnen ze proberen dat zo netjes mogelijk te doen. Dus zonder knallende ruzies  en met redelijke afspraken. Soms zijn ouders helaas zo boos op elkaar en ze hopen dat jij partij kiest. Dus als je pech hebt, zit jij er middenin, gewoon omdat je ouders het er zelf ook moeilijk mee hebben of omdat ze even drukker met hun eigen gevoel zijn bezig zijn, dan met jou.

Vaak wordt de kinderen helemaal niet gevraagd wat zij ervan vinden. Dat is moeilijk, voor hen en voor jou. Misschien wil je helemaal niet de ene week bij je moeder wonen en dan weer verhuizen naar je vader. Misschien heb je echt geen zin in plus-papa’s en -mama’s en nieuwe broers en zussen, waarmee je je kamer moet delen! Dat is allemaal begrijpelijk. Je mag het afschuwelijk vinden als je ouders kwaad spreken over elkaar of jou uithoren over de nieuwe partner. Maar zorg wel dat je dit gevoel niet voor je houdt, want je hoeft dit niet alleen op te lossen.


ONZE TEJO-HUIZEN

Hier vind je ze

Onze TEJO-huizen vind je in Goes, Deurne en Breda. Als we open zijn, kan je gewoon binnenlopen voor een praatje. Je kan ons ook eerst bellen voor een afspraak, met ons videobellen of een appje sturen. Dit kost je niets. Bij TEJO luisteren we naar jou. En wat je ons vertelt blijft bij ons. Je mag alleen komen of iemand meenemen als je dit wilt.
Klik op het plaatje om alvast even binnen te kijken bij een van onze huizen. Ook zie je dan wanneer de huizen open zijn.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887