Categorie: Veranderingen in huis

Als er een baby bij komt in een gezin, nieuwe stiefbroertjes en zusjes, of als je vader of moeder een nieuwe relatie krijgt, dan kan dat hard aankomen. De nieuwelingen krijgen veel aandacht en het voelt alsof jij je maar moet aanpassen! Het kan soms een hele tijd duren voor jij je weer thuis voelt in je eigen gezin. Zeker als je ouders niet doorhebben hoe moeilijk het voor jou is. Misschien vinden ze dat je zeurt, dat je verwend bent en dat je maar moet leren de aandacht te delen met de anderen in het gezin. Het is voor hen natuurlijk allemaal nieuw en misschien ook niet makkelijk, maar daar hoef jij niet onder te lijden.


ONZE TEJO-HUIZEN

Hier vind je ze

Onze TEJO-huizen vind je in Goes, Deurne en Breda. Als we open zijn, kan je gewoon binnenlopen voor een praatje. Je kan ons ook eerst bellen voor een afspraak, met ons videobellen of een appje sturen. Dit kost je niets. Bij TEJO luisteren we naar jou. En wat je ons vertelt blijft bij ons. Je mag alleen komen of iemand meenemen als je dit wilt.
Klik op het plaatje om alvast even binnen te kijken bij een van onze huizen. Ook zie je dan wanneer de huizen open zijn.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887