Categorie: Mijn gezin

Ouders willen hun kinderen beschermen en veilig houden. Iedere ouder heeft daarbij eigen waarden en normen, dus ook een verschillende manier van opvoeden. En soms vergeten ze dat veel kinderen al heel verstandig en zelfstandig kunnen zijn. Ze lopen echt niet in zeven sloten tegelijk! Geen wonder dat jij soms baalt of beslissingen oneerlijk vindt, zeker als je vrienden wel meer vrijheid krijgen. Vergeet niet dat ouders ook moeten wennen aan het idee dat ze hun kinderen langzaam aan meer verantwoordelijkheid kunnen geven. Door er samen over te praten en te laten zien dat je geen misbruik zult maken van meer vrijheid, kom je al een heel eind. Maar verwar zelfstandigheid en vertrouwen vooral niet met alles mogen, want er zijn soms hele goede redenen om als ouder gewoon een keertje nee te zeggen. Zolang jij maar het idee hebt, dat deze redenen ook besproken mogen worden.


ONZE TEJO-HUIZEN

Hier vind je ze

Onze TEJO-huizen vind je in Goes, Deurne en Breda. Als we open zijn, kan je gewoon binnenlopen voor een praatje. Je kan ons ook eerst bellen voor een afspraak, met ons videobellen of een appje sturen. Dit kost je niets. Bij TEJO luisteren we naar jou. En wat je ons vertelt blijft bij ons. Je mag alleen komen of iemand meenemen als je dit wilt.
Klik op het plaatje om alvast even binnen te kijken bij een van onze huizen. Ook zie je dan wanneer de huizen open zijn.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887