Categorie: Veranderingen in huis

Of het nu door een scheiding komt, geldproblemen, te hard moeten werken, het kan zomaar zijn dat een van je ouders even niet zo lekker in z’n vel zit. Dat is heel menselijk en kan iedereen gebeuren. Vervelend is wel als dat op jou wordt afgereageerd of als jij zorgen maakt of het goed met hem of haar gaat. Daar hoef jij je als kind helemaal niet mee bezig te houden. Natuurlijk is het niet verkeerd om een tijdje meer rekening te houden met elkaar, maar als het erger lijkt te worden of lang gaat duren, mag je gerust aan de bel trekken. Het kan namelijk zo zijn dat jouw ouder dit zelf niet opgelost krijgt en hier een beetje hulp bij kan gebruiken.


ONZE TEJO-HUIZEN

Hier vind je ze

Onze TEJO-huizen vind je in Goes, Deurne en Breda. Als we open zijn, kan je gewoon binnenlopen voor een praatje. Je kan ons ook eerst bellen voor een afspraak, met ons videobellen of een appje sturen. Dit kost je niets. Bij TEJO luisteren we naar jou. En wat je ons vertelt blijft bij ons. Je mag alleen komen of iemand meenemen als je dit wilt.
Klik op het plaatje om alvast even binnen te kijken bij een van onze huizen. Ook zie je dan wanneer de huizen open zijn.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887