Categorie: Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een gevoel. Ben je trots of blij met jezelf, dan ga je dat ook uitstralen. Maar zelfs met voldoende zelfvertrouwen kun je af en toe toch flink onzeker zijn. Mensen verwachten veel van jou: een goed rapport, er hip uitzien, sportief zijn, leuke hobby’s hebben en het liefst veel vrienden. Ga zo maar verder. Het is normaal dat je niet overal even goed in bent! Dat geldt voor iedereen. Alleen kan de één deze onzekerheid beter verbergen dan de ander. En het is ook nog eens zo dat je de ene dag meer zelfvertrouwen voelt dan de andere dag, door iets wat je hebt meegemaakt. Omgeving, herinneringen, het gedrag van anderen, er zijn namelijk zoveel dingen die invloed op jouw zelfvertrouwen kunnen hebben.


ONZE TEJO-HUIZEN

Hier vind je ze

Onze TEJO-huizen vind je in Goes, Deurne en Breda. Als we open zijn, kan je gewoon binnenlopen voor een praatje. Je kan ons ook eerst bellen voor een afspraak, met ons videobellen of een appje sturen. Dit kost je niets. Bij TEJO luisteren we naar jou. En wat je ons vertelt blijft bij ons. Je mag alleen komen of iemand meenemen als je dit wilt.
Klik op het plaatje om alvast even binnen te kijken bij een van onze huizen. Ook zie je dan wanneer de huizen open zijn.

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887