Over TEJO Almelo - TEJO Nederland

TEJO-huis Almelo

In Almelo staat sinds kort een TEJO-huis, een plek waar jongeren vanaf 10 tot en met ongeveer 20 jaar kunnen binnenlopen als ze worstelen met zorgen, twijfels of vragen. Als ze verdrietig of somber zijn of het gewoon even niet meer weten. Waar ze kunnen praten met vrijwillig werkende professionals zoals orthopedagogen en psychologen, zonder verwijzing of toestemming, gratis en vertrouwelijk. Een huis waar het warm en gezellig is en waar de jongere zelf bepaalt wat hij of zij nodig heeft. Waar geen wachtlijsten zijn en waar hulp en aandacht direct beschikbaar is.

TEJO-huis Almelo ligt super centraal! Tegenover het busstation, vlakbij middelbare scholen, het stadscentrum en het centraal station.

Wij zoeken vrijwillige professionals (zoals orthopedagogen en therapeuten)

Het TEJO-huis Almelo draait helemaal op vrijwilligers. Allemaal mensen die jongeren een hart onder de riem willen steken en hen in een vertrouwde, huiselijke omgeving verder willen helpen. Wil jij ook helpen om dit waar te maken?

Informatie over het TEJO-huis Almelo

Wilt u ons TEJO-huis steunen? Uw donatie is meer dan welkom!

Wat fijn dat u TEJO Almelo wilt ondersteunen met een donatie!

 

 


Wist u dat TEJO Almelo een ANBI-status heeft en dat dat voor u als donateur belastingvoordelen heeft?

Schenk met belastingvoordeel en kijk hier voor meer informatie.

Natuurlijk kan je ook via jouw eigen bank een eenmalige of periodieke donatie doen. De bankgegevens van TEJO Almelo zijn:
Naam ontvanger: Stichting Therapeuten voor Jongeren Almelo
IBAN: NL76 RABO 0379 6330 19.

Scan voor je donatie heel gemakkelijk onderstaande QR-code met de camera van je telefoon. Je kan daarna zelf het bedrag bepalen. Je kan de link ook openen door op de QR-code te klikken.

Met dank aan

TEJO-huis Goes, Zeeland

06-53937099

TEJO-huis Deurne, Brabant

0493-242102

TEJO-huis Breda, Brabant

06-19118887